FORUMAS „KULTŪROS JŪRA:PANIRTI.IŠNIRTI.ASINAUJINTI” SUGRĮŽTA

FORUMAS „KULTŪROS JŪRA:PANIRTI.IŠNIRTI.ASINAUJINTI” SUGRĮŽTA

REGISTRACIJA https://forms.gle/QKvZ6qDwMPEAevUP7

2023 m. spalio 12-13 d. Palangos kurhauzas, Grafų Tiškevičių al. 1

4-ąjį kartą Palangoje organizuojamame kultūros forume “Kultūros jūra: Panirti. Išnirti. Atsinaujinti” kelsime klausimą – AR ĮMANOMA NESĖKMES PAVERSTI SĖKME? Bendradarbiaujant su didelio populiarumo sulaukusiu istorijų renginiu apie nesėkmes “Fail Nights” ir žinomais kultūros atstovais kviesime kurti pozityvią klaidų kultūrą, mokytis sveiko požiūrio į procesą, progresą, karjerą ir gyvenimą.

Antrąją forumo dieną su lektore Vida Narveišyte gilinsimės į komandinio darbo ypatumus. Dalyviai sustiprins žinias apie komandinį darbą, bei supras tikslingos projekto ar grupės komandos formavimo naudą. Teorinę medžiagą papildys praktinės kūrybinės užduotys. Antroje seminaro dalyje kūrybiškai pažvelgsime į idėjų generavimo priemones, kurios pravers ne tik rašant naujus projektus, bet ir atnaujinant esamus renginius. DALYVIŲ SKAIČIUS LABAI RIBOTAS (skirta organizacijų vadovams)

Šių metų temos:
1 diena: pozityvi klaidų kultūra, bendradarbiavimas. Moderuoja „Fail Nights“ iniciatorė Simona Laiconaitė
2 diena: komandinis darbas, idėjų generavimas su lektore Vida Narveišyte. Vietų skaičius ribotas. Skirta organizacijų vadovams.

Forumas skirtas tobulinti kūrybiškumo gebėjimus, pasidalinti gerosiomis patirtimis, kurios praturtins kiekvieno, ypatingai kultūros sektoriaus atstovų darbą. Susitikimai naudingi tiek profesionaliam ar startuojančiam kūrėjui, tiek kultūros organizacijos darbuotojui ar aktyviam bendruomenės nariui.

Forumo organizatoriai : PALANGOS KULTŪROS IR JAUNIMO CENTRAS
Partneriai: LIETUVOS KULTŪROS CENTRŲ ASOCIACIJA

Asmens duomenys (vardas, pavardė, el. pašto adresas ir telefono numeris) pateikiami anketoje bus naudojami tik susisiekimui dėl renginio.

Forumas nemokamas. Registracija iki spalio 6 d.

REGISTRACIJA https://forms.gle/QKvZ6qDwMPEAevUP7

 

Skip to content