„Jaunimo vasara 770“

2023-0714

Ar jau dalyvavote Jaunimo tinklinio ir krepšinio 3×3 mėgėjų varžybose? Palangos neformali jaunimo grupė „Erdvės gyventojai“ šią vasarą įgyvendina jaunimo iniciatyvų skatinimo projektą „Jaunimo vasara 770“, kurį finansuoja Palangos miesto savivaldybė. Projekto metu net 3 kartus vyks varžybos, kūrybinės dizainos dirbtuvės ir kitos jaunimui skirtos veiklos. Šiuo metu vyksta registracija į liepos 16 d. 14-29 m. jaunimo tinklinio ir krepšinio mėgėjų varžybas:
https://forms.gle/ykL7UfFVmn6AVEWZA

Prizinių vietų laimėtojų laukia vertingi ir skanūs prizai, medaliai ir dovanos.

Taip pat galima užsirašyti į liepos 23 d. vyksiančias „Kūrybines dizaino dirbtuves jaunimui“, kurių metų bus galima susikirti savo marškinėlius, maišelį, pakabuką ar pan. Anketa: https://forms.gle/Lyz4antwfkXAfGvu9

Reikiamos priemonės bus suteiktos, tačiau galima atsinešti ir savo. Visi sukurti dirbiniai ir kūriniai bus skirti patiems jauniems žmonėms, jie galės jais dalintis, panaudoti kaip dovanas ar pan.

Kūrybinės dirbtuvės skirtos paskatinti jaunų žmonių kūrybiškumą ir kaip jį pritaikyti kasdieniame gyvenime, o sporto varžybos stiprina jaunų žmonių fizinę sveikatą, skatina būti su kitais žmonėmis, bendrauti, dažniau išeiti į lauką, laikytis sveikesnės gyvensenos.

„Jaunimo vasara 770“ organizatoriai ir savanoriai dalyvavo renginių organizavimo mokymuose ir beveik kasdien ruošiasi būsimoms veikloms, todėl labai laukia jaunų dalyvių ir visų žiūrovų!

Skip to content