Dovana nuo karo nukentėjusiems Bučos vaikams – taikus poilsis Palangoje.

💙💛 Dovana nuo karo nukentėjusiems Bučos vaikams – taikus poilsis Palangoje.

Prisidėti prie jaunųjų ukrainiečių stovyklavimo – maitinimo, kultūrinės, edukacinės ir laisvalaikio programų ir kt. – kviečiamas kiekvienas Ukrainos tragedijai neabejingas Lietuvos gyventojas.

Čia galite įsigyti filmų bilietus, visa surinkta suma bus skirta stovyklai: https://kakava.lt/paieska?fragment=parama

Nuo karo nukentėję Bučos (Ukraina) vaikai jėgas ir emocinę pusiausvyrą atgaus Palangoje – Palangos miesto savivaldybė kartu su Palangos Rotary klubu inicijuoja socialinę akciją, kurios tikslas – pakviesti vaikus iš Bučos miesto (Ukraina) vasaros atostogų metu pailsėti ir karo rūpesčius pamiršti kurorte vyksiančioje stovykloje.
Planuojama, kad Palangą aplankyti galės beveik 100 vaikų iš šeimų, kurios karo metu neteko vieno ar abiejų tėvų, vaikai iš daugiavaikių šeimų ir kitų socialiai itin pažeidžiamų grupių. Iš viso numatyta organizuoti 5 stovyklos pamainas, kurių kiekvienos trukmė – 7 paros. Kiekvienoje pamainoje dalyvaus ne mažiau kaip 12-15 vaikų bei 1-2 grupę lydintys bei už ją atsakingi asmenys iš Bučos. Pirmoji stovyklos pamainos grupė laukiama jau liepos 1-ąją dieną.
Aukoti raginama siūlant mainus – Rotary klubas, vykdydamas projektą „Ukrainos kinas – gyvenimas ant ribos”, vasaros vakarais kviečia į kino seansus Palangoje ir Šventojoje.
Rotary klubas žiūrovus šią vasarą kvies apsilankyti trijų Ukrainos filmų seansuose, o stovyklos organizatorius – Palangos kultūros ir jaunimo centras – kartu su stovykloje dalyvaujančiais vaikais kvies žiūrėti 2022 metų švedų filmą „Superkomikė“.
Visos lėšos surinktos už bilietus skiriamos nuo karo nukentėjusių ar tėvus praradusių vaikų iš Bučos (Ukraina) stovyklai organizuoti Palangoje.

Prisidėti prie stovyklos finansavimo galima ir pavedant pasirinktą sumą į specialią Palangos socialinių paslaugų centro sąskaitą LT647180600003130554, mokėjimo paskirtyje nurodant „Parama Bučos vaikų stovyklai“.

Skip to content