PAJŪRIS KVIEČIA Į 13-ĄJĮ ŽYGĮ ,,GINTARO KELIAS‘‘ IR AKCIJĄ ,,RIEDAM‘‘

PAJŪRIS KVIEČIA Į 13-ĄJĮ ŽYGĮ ,,GINTARO KELIAS‘‘ IR AKCIJĄ ,,RIEDAM‘‘

Šį šeštadienį balandžio 1 d. aktyvaus laisvalaikio mėgėjai kviečiami dalyvauti kasmetiniame Palangos kultūros ir jaunimo centro organizuojamame žygyje iš Palangos į Šventąją. Laukia ne tik geras oras, bet ir įvairiausios staigmenos bei edukacinis užsiėmimas finišo stotelėje.

Registracija prasidės 11 val. Jūratės ir Kastyčio skvere Palangoje. Prieš paskelbiant žygio startą, 11.50 val. žygeiviams bendrą mankštą praves Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos kūno kultūros mokytoja Tatjana Stankevičienė.

12 val. žygio startas nuo Jūratės ir Kastyčio skvero. Visi kviečiami dalyvauti pėsčiomis arba ekologiškomis transporto priemonėmis – dviračiais, riedučiais ar paspirtukais. Pusiaukelėje „Pasaulio krašte“ (Užkanavės g.) visi kviečiami stabtelti renginio rėmėjų UAB „Augmos“ poilsio stotelėje ir atsigaivinti vaisiais.

12:30 val. – 15.30 val. Žygio dalyvių sutikimas Šventosios pėsčiųjų aikštėje (Topolių g. 4). Sutikimo metu dalyvių lauks kareiviška košė bei apdovanojimai. Po žygio norintieji galės sudalyvauti Palangos Gintaro muziejaus rengiamoje edukacijoje „Gintaro amuletų simboliai interaktyviai“ bei susikurti savo asmeninį amuletą. Taip pat bus rodomas menininko Augustino Našlėno filmukas ,,Baltų ženklai ir vaizdiniai“.

Palangos kultūros ir jaunimo centro informacija

Skip to content