Tarptautiniai mokymai – jaunimo darbuotojai tobulėja

Palangos kultūros ir jaunimo centro jaunimo darbuotojos Asta ir Eglė rudenį pasitiko dalyvaudamos tarptautiniuose mokymuose. Rugsėjo pradžioje Asta kartu su komanda iš Lietuvos bei kitais jaunimo darbuotojais, jaunais žmonėmis, mentoriais ir psichologais iš Latvijos ir Norvegijos dalyvavo tarptautiniuose mokymuose „Ką galime padaryti dėl jaunimo psichinės sveikatos?“ Mokymai buvo skirti pasidalinti gerosiomis patirtimis ir praktika darbo su jaunimu, neformalaus švietimo ir klinikinės psichologijos srityse bei susipažinti su naujai sukurtu jaunimo psichinės sveikatos darbo vadovu.

Jaunimo darbuotoja Eglė spalio 8-16 d. praleido kartu su dalyviais iš Lietuvos bei Bulgarijos, Gruzijos, Lenkijos ir Latvijos dalyvaudama mokymuose „Kas per dalykas, tas darbas su jaunimu?“. Šių įvadinių mokymų tikslas – gauti žinių apie darbo su jaunimu principus bei pagrindines formas, įgyti praktinių darbo su jaunimu įgūdžių, susipažinti su kitų šalių gerosiomis darbo su jaunimu patirtimis.

Naujas žinias ir metodus jaunimo darbuotojos panaudos profesiniame darbe su jaunuoliais, o asmeninis savęs pažinimas ir tobulėjimas tęsis ir toliau. Eglės žodžiais „Nauja energija, įkvėpimas ir patirtis, kurią parsivežu, padės kurti svarbius dalykus. Ačiū lektoriams ir dalyviams! Tai buvo nepakartojama “.

Skip to content