„Draugystės spalvos“

„Draugystės spalvos“

Liepos 18 d. 18:00 val. visus palangiškius ir miesto svečius kviečiame į baigiamąjį projekto renginį „Draugystės spalvos“. Renginys vyks prie jūros, paplūdimyje, netoli centrinės gelbėjimo stoties (kairėje pusėje, einant link tilto). Kviečiame kartu linksmai praleisti vakarą, dar kartą susitikti ar naujai susipažinti su palangiškių ir ukrainiečių, gyvenančių Palangoje, bendruomene. Lietuvos ir Ukrainos draugų piknike laukia žaidimai, dovanėlės, daug muilo burbulų, veidelių piešimas, muzika ir gal net šokiai!

Apie renginį: https://fb.me/e/2Hwupdbcs

Jau beveik metus įgyvendinamas projektas „Palanga visiems: pamatyti, išgirsti, padėti“ artėja į pabaigą. Šio projekto pradžia buvo bendras Palangos miesto savivaldybėje veikiančių su jaunimu dirbančių įstaigų ir nevyriausybinių organizacijų noras padėti į Palangą atvykusiems ukrainiečiams įsitraukti į mūsų bendruomenę.
Renginys yra Europos Solidarumo korpuso projekto „Palanga visiems: pamatyti, išklausyti, padėti“ partnerių bendradarbiavimo rezultatas.

Projektą įgyvendina Palangos kultūros ir jaunimo centras, Palangos atvira jaunimo ervė „Be stogo“ Palangos jaunimo reikalų taryba atstovai, Palangos JRK, Palangos moksleivių klubas, Palangos Stasio Vainiūno meno mokykla, Palangos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, Palangos Caritas, taip pat į veiklas įsitraukia Palangos senosios gimnazijos bendruomenė, ukrainiečių bendruomenės atstovai, draugiškai priima ir padeda Palangos miesto savivaldybės viešoji biblioteka, palaiko ir kitos įstaigos bei organizacijos.

[envira-gallery id=”16419″]

Skip to content